Burçlar hakkında bilmediğiniz ilginç gerçekler

ARIES – İlk adımı atmaktan korkmuyor.
Koç burcunun en bilinen özelliği özgüvenidir. Ancak diğer birçok burçtan farklı olarak Koç burcu hiçbir konuda ilk adımı atmaktan korkmaz. İlk öpücük veya gecikmeden tartışılması gereken bir konu hakkında konuşmaya başlamak… Koç burcunun herhangi bir konudaki açık sözlü ve hızlı davranışına şaşırmayın, bu onların doğasında var.

BOĞA – Fiziksel temas, onların sevgilerini ifade etme biçimleridir.

Bir Boğa sorumlu ve sabırlı olabilir, ancak küçük bir öpücüğün veya sarılmanın onlar için dünyalara bedel olduğunu biliyor muydunuz? Boğalar sevgilerini ve duygularını dokunarak ifade ederler ve karşılarındaki kişiden de aynısını beklerler. Eşiniz Boğa ise, elini tutmak bile onu mutlu etmenize yardımcı olacaktır.

İKİZLER – Her şeyi yapabilirler. Her şeyi merak eden ve her zaman yeni şeyler öğrenmeye çalışan İkizler, denediği her şeyde profesyonel olma yeteneğine sahiptir. Kolay kavrama yetenekleri, yeni şeyler öğrenirken onlara çok yardımcı olur. Aşçı olmak istiyorsa, fotoğrafçı, tasarımcı, muhasebeci olmak istiyorsa vs. İkizler bir gecede profesyonel olacak!

KANSER – Okyanus onların terapisidir.

Yengeçler ayrıca sadık, duygusal ve empatik becerilere sahip çok becerikli insanlardır. Bilmediğimiz şey ise okyanusların onlar üzerindeki etkisi… Yengeçler için okyanusun bir nevi iyileştirici etkisi var, özellikle sıkıntılı zamanlarda suyun yakınında olmak onlara ihtiyaç duydukları enerjiyi veriyor. Yengeç arkadaşlarınızın tam bir plaj yıldızı olduğunu fark ettiniz.

LEO – Gösterişten güç kazanır. Aslanların neşeli, çekici ve yaratıcı kişilikleri vardır ve tüm bunlar bir araya geldiğinde, içsel teşhircilik duygularını durdurabilirlerse, aferin onlara! Zaten bir tiyatro kulübüne üyeler veya akşamları beni bir müzik grubuyla sahneye çıkarıyorlar, bu onlara kalmış ama benzer şeyleri yapmaktan vazgeçemiyorlar, çünkü bu onların kanına işlemiş!

BAŞAK – O en iyi öğrencidir.
Başaklar genellikle pratik ve çalışkandırlar ve hatta bazen mükemmeliyetçi olabilirler, ancak bu özellikleri onları harika öğrenciler yapar. Öğrenmeyi gerçekten çok seviyorlar ve ders çalışmak en sevdikleri aktivite. Dikkat ederseniz çevrenizdeki Başakların diploma ile yetinmediğini görürsünüz. Her zaman daha iyi ve daha yüksek sonuçlar için çabalarlar.

TERAZİ – Doğuştan dinleme yeteneğine sahiptirler.

Terazi’nin adalet duygusu, sosyal ilişkilerini büyük ölçüde etkiler, kabul ediyoruz. Aynı zamanda ne kadar iyi dinleyici oldukları da unutulmamalıdır. Bir Terazi’nin en güçlü yeteneği, karşısındaki insanları dikkatlice dinlemek ve anlamaktır. Biriyle sözünü kesmeden ve ilgi duyarak konuşmak istediğiniz bir konu varsa o kişi Terazi olmalıdır.

AKREP – En iyi mizah anlayışına sahiptir Akrepler dürüst, cesur ve kendine güvenen insanlar olmalıdır, ancak aynı zamanda sizi güldürme yeteneğine de sahiptirler. Ancak akreplerin kendilerine has bir mizah anlayışı vardır. Bir dahaki sefere eğlenmek istediğinde bir Akrep arkadaşını aramayı unutma!

YAY – En iyi yol arkadaşıdır.

Yay burcunun ne kadar enerjik olduğunu biliyoruz, ancak onların harika bir arkadaş olduklarını hiç hissettiniz mi? Açık fikirli yaratımları ve macera sevgileri ile birleştiğinde, yeni yerlere seyahat etme teklifini asla geri çevirmezler! Yani eğlence dolu, monoton olmayan bir randevu istiyorsanız Yay burcu arkadaşınızı davet etmeyi unutmayın!

OĞLAK – En iyi sırdaş. Oğlaklar sorumlu bir karaktere ve iradeye sahiptir. Çok iyi sırdaş olmalarının en büyük sebebi de budur. Oğlak burcu asla özel meselelerinizi başkasıyla paylaşmaz, aklının ucundan bile geçmez! Yani kimseye anlatamadığınız ama artık içinizde tutamadığınız bir sırrınız varsa, söylemeniz gereken kişinin mutlaka bir erkek olması gerekir.

KOVA – En iyi tavsiyeleri verir.
Altın kalpli olarak bilinen dolcelerin özgür düşünceli ve dürüst olduklarını biliyoruz. Ancak onlar hakkında bilinmeyen bir şey varsa o da ailelerine ve arkadaşlarına en iyi nasihatı verenlerin kendileri olduğudur. Doğruları söylemekten çekinmeyen Kovalar, tavsiye ve nasihatlerini değerli kılarlar. Bir dahaki sefere dürüst bir tavsiyeye ihtiyacın olduğunda, kime soracağını biliyorsun…

BALIK BURCU – Size Yardımcı Olacaklar

Balık her zaman şefkatli ve hassastır. İyi bir sezgileri var. Bunların yanı sıra en önemli özellikleri yardımsever bir yapıya sahip olmalarıdır. Yardıma ihtiyacınız olursa, Balık her zaman yanınızda olacaktır.